Verhuur

Goed licht en geluid is belangrijk om een bruiloft tentfeest of evenement te laten slagen. Wij van PS Showtechniek weten daar alles van. Daarom maken wij gebruik van een A-kwaliteit verhuurvloot en mensen met kennis van zaken. Een aantal merken waar wij o.a mee werken zijn Dynacord, Martin, Allen&heath, Roland, Klark teknik Sennheiser en Shure. U kunt bij ons al terecht voor spraakversterking tijdens een vergadering tot een complete licht en geluidsshow voor een mega evenement. Omdat geen enkele zaal, tent of outdoorevenement hetzelfde is nemen wij graag samen de mogelijkheden met u door.

Geluid:
Onze luidsprekers zijn van Dynacord. Wij hebben in ons verhuur assortiment bijna de gehele D-lite lijn en de Cobra lijn. Met de Cobra hebben wij de mogelijkheid om een line array te bouwen. Ook hebben wij voor elk instrument of zang de passende microfoon. Onze analoge mengtafels zijn van Allen&heath, en de digitale van Roland.

Licht:
Voor licht zijn er tientalle mogelijkheden. U huurt bij ons al een kleine truss met een paar parren tot een complete show met Mac 250 en 300 movingheads. Wij maken ook gebruik van de nieuwste LED technieken. Avolites lichttafels die wij gebruiken zijn makkelijk in gebruik.

Voor meer informatie zie onze actuele verhuurlijst.

Verkoop

Verkoop vaste installatie
Ook kunt u bij ons terecht voor vaste installaties voor uw cafe, discotheek, sportkantine etc. Wij leveren en monteren alles naar uw wens. Of het nou om licht of geluid gaat, het kan bij ons allemaal. En dat voor ieder budget. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Verkoop licht en geluid
Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van nieuwe en 2e hands licht en geluidapparatuur. Omdat wij geen dure showroom hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Wij leveren voor ieder budget. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Flightcase bouw
Wij bouwen uw flightcases op maat voor uw instrument, apparatuur of wat dan ook. Niets is te gek. Alles word vervadigd in onze eigen werkplaats zodat u er zeker van bent dat u een degelijke flightcase aanschaft waar u jaren mee vooruit kan.

Standbouw
Een stand in uw huisstijl? Wij maken uw stand compleet naar wens. Ook is het mogelijk om de stand bij ons in opslag te houden en zodra er een beurs is dat hij er al staat wanneer u aankomt. Informeer naar de mogelijkheden.

Montage / onderhoud
In onze eigen werkplaats doen wij ook het complete onderhoud en/of reparaties aan uw apparatuur of flightcase. Ook is het mogelijk om uw bij ons gekochte apparatuur compleet in een passende flightcase te laten bouwen en te bekabelen.