Verhuur

Goed licht en geluid is belangrijk om een bruiloft tentfeest of evenement te laten slagen. Wij van PS Showtechniek weten daar alles van. Daarom maken wij gebruik van een A-kwaliteit verhuurvloot en mensen met kennis van zaken. Een aantal merken waar wij o.a mee werken zijn Dynacord, Martin, Allen&heath, Roland, Klark teknik Sennheiser en Shure. U kunt bij ons al terecht voor spraakversterking tijdens een vergadering tot een complete licht en geluidsshow voor een mega evenement. Omdat geen enkele zaal, tent of outdoorevenement hetzelfde is nemen wij graag samen de mogelijkheden met u door.

Geluid:
Onze luidsprekers zijn van Dynacord. Wij hebben in ons verhuur assortiment bijna de gehele D-lite lijn en de Cobra lijn. Met de Cobra hebben wij de mogelijkheid om een line array te bouwen. Ook hebben wij voor elk instrument of zang de passende microfoon. Onze analoge mengtafels zijn van Allen&heath, en de digitale van Roland.

Licht:
Voor licht zijn er tientalle mogelijkheden. U huurt bij ons al een kleine truss met een paar parren tot een complete show met Mac 250 en 300 movingheads. Wij maken ook gebruik van de nieuwste LED technieken. Avolites lichttafels die wij gebruiken zijn makkelijk in gebruik.

Voor meer informatie zie onze actuele verhuurlijst.