Verkoop

Verkoop vaste installatie
Ook kunt u bij ons terecht voor vaste installaties voor uw cafe, discotheek, sportkantine etc. Wij leveren en monteren alles naar uw wens. Of het nou om licht of geluid gaat, het kan bij ons allemaal. En dat voor ieder budget. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Verkoop licht en geluid
Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van nieuwe en 2e hands licht en geluidapparatuur. Omdat wij geen dure showroom hebben kunnen wij de prijzen laag houden. Wij leveren voor ieder budget. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Flightcase bouw
Wij bouwen uw flightcases op maat voor uw instrument, apparatuur of wat dan ook. Niets is te gek. Alles word vervadigd in onze eigen werkplaats zodat u er zeker van bent dat u een degelijke flightcase aanschaft waar u jaren mee vooruit kan.

Standbouw
Een stand in uw huisstijl? Wij maken uw stand compleet naar wens. Ook is het mogelijk om de stand bij ons in opslag te houden en zodra er een beurs is dat hij er al staat wanneer u aankomt. Informeer naar de mogelijkheden.

Montage / onderhoud
In onze eigen werkplaats doen wij ook het complete onderhoud en/of reparaties aan uw apparatuur of flightcase. Ook is het mogelijk om uw bij ons gekochte apparatuur compleet in een passende flightcase te laten bouwen en te bekabelen.